Over Meyer

Gepassioneerd sinds 1786

rnOns fanatieke team dompelt u onder in de wereld van de beste en de meest efficiënte kantoorervaring. Meyer voorziet kleine en grote bedrijven van allerlei kantoormateriaal en ondersteunende diensten. Dit alles op maat van uw noden en budget.rn

EFFICIËNT BESPAREN

rnMet onze efficiënte aanpak implementeren we uw ideale kantoorstructuur en realiseren we besparingen door uw verbruik te optimaliseren.rn

UNIEK IN HAAR SOORT

rnSinds 1786 zijn wij uw kantoorspecialist. Scherpe prijzen, ruim aanbod, flexibele service en een uitgesproken persoonlijke aanpak maken Meyer uniek in haar soort. Uw kantoor, onze passie!

GEPASSIONEERD
sinds 1786
https://www.meyer.be/wp-content/uploads/2020/08/GEPASSIONEERD-10.png

Specialist in ergonomie

EEN INVESTERING DIE LOONT

rnMeyer was al bezig met ergonomie lang voordat het hot was. In al die jaren hebben we een hoop ervaring en expertise kunnen opdoen en kennen wij onze producten goed. Wij komen niet alleen uw meubels plaatsen, maar staan er ook op om u tips te geven rond ergonomie en de meest optimale werkhouding.

Wij zijn ervan overtuigd dat dit een investering is die loont. Daarom geven wij u de mogelijkheid om eerst onze stoelen vrijblijvend te testen, zodat u zelf de meerwaarde kan ervaren.

Ja, ik wil tips rond ergonomie
Hulp nodig bij jouw kantoorproject? Meer weten over onze diensten?
Samen maken we werk van jouw werkplek
–>