Gepassioneerd sinds 1786

Ons fanatieke team dompelt je onder in de wereld van de beste en meest efficiënte kantoorervaring. Meyer voorziet kleine en grote bedrijven van allerlei kantoormateriaal en ondersteunende diensten. Dit alles op maat van uw noden en budget. 

Met onze efficiënte aanpak implementeren we uw ideale kantoorstructuur en realiseren we besparingen door uw verbruik te optimaliseren.

Sinds 1786 zijn wij uw kantoorspecialist. Scherpe prijzen, ruim aanbod, flexibele service en een uitgesproken persoonlijke aanpak maken Meyer uniek in haar soort. Uw kantoor, onze passie!


Ergonomie & beweging

Ergonomen bevestigen dat het uiterst gezond is om 20 procent van de werktijd rechtop te staan. Vooral de afwisseling tussen uw werkhoudingen is erg belangrijk. Tevens is het onlogisch dat mensen van 1,60m aan dezelfde bureau’s werken als mensen van een 1,90m.

Daarom biedt Meyer een uitgebreid gamma aan ergonomisch kantoormeubilair. Van elektrische tot manuele onderstellen.
Dit alles in verschillende kleuren en uitvoeringen.

Wij zijn ervan overtuigd dat dit een investering is die loont. Daarom geven wij u de mogelijkheid om eerst onze stoelen vrijblijvend te testen, zodat u zelf de meerwaarde kan ervaren. Contacteer ons voor meer informatie.

 

Een greep uit onze merken